Katso linkki, klikkaa kuvaa.

maanantai 4. lokakuuta 2010

Super viikonloppu

Lauantai aamuna Remu sai alueekseen seuramme ranta-alueen. Pienet metsäalueet talojen ja peltojen saartamina olivat uusi asia salomaisemiin tottuneelle Remulle. Hirvien etsintä onnistui kuitenkin hyvin, eikä vieraisiin pihoihin eksytty. Parin tunnin sinnikäs etsintä tuotti tuloksen ja vasaporukka saatiin liikkeelle. Porukka oli kuitenkin rauhaton, eikä tarttunut haukkuun. Lopulta kuitenkin emä ja vasa juoksivat isännän eteen, joka kaatoi molemmat hirvet.



Päivällä metsästystä jatkettiin tutummilla maisemilla ja Remu etsi haukuttavakseen emän ja kaksi vasaa. Huonoksi onneksemme emä jätti vasat ja lähti viemään Remua. Remu haukkui emää ilta yhdeksään asti, jonka jälkeen pääsimme Askon ja Remun kanssa kotiin.

Sunnuntai aamuna jatkettiin siitä, mihin oletettiin vasojen jääneet. Reilun tunnin haku ja porukka löytyi yöjäljestä. Asetettin passi paikoilleen ja isäntä lähti haukulle Remun kaveriksi. Tunnin yrittämisen jälkeen isäntä pääsi kaatamaan molemman vasat. Remu ei jäänyt kaadolle vaan jatkoi vielä emän haukkumista naapuriseuran alueella iltapäivälle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti