Katso linkki, klikkaa kuvaa.

tiistai 11. lokakuuta 2011

Arkoja hirviä!

Jahti on ehtinyt jatkua pari viikkoa ja metsälle on päästy viikonloppuisin. Hirvet ovat olleet rauhattomia ja arkoja ja niinpä Remun gpsiin on tullut kilometrejä useita kymmeniä.

Vaikka hirvet arkoja ovat olleetkin, niin saalistakin on saatu. Toisena jahti viikonloppuna kaatui vasa 45 min haukkuun. Iltapäivällä otettu toinen haku ei tuottanut tulosta, vaan sarvipää juoksutti Remua pitkin ja poikin antautumatta hakuun.
Sunnuntai aamuna edellisenä viikonloppuna särkynyt jalka oli taas kipeä. Tästä johtuen hakukin oli vähän hukassa ja hirvien löytyminen tiukassa. Pitkä etsintä tuotti kuitenkin tulosta, mutta yksinäinen naaras hirvi otti jalat alleen. Remu kytkettiin naapuriseuran alueelta seurannasta. Iltapäivällä otettiin vielä toinen haku, josta löydettiin vasaporukka. Nämäkin hirvet olivat erittäin arkoja, eivätkä antautuneet haukkuun.

Kolmannen jahti viikonlopun lauantai meni sarvipään kyydissä. Seuranta kilometrejä kertyi kymmeniä, mutta haukku jäi saamatta.
Sunnuntaina haukuttavaksi löytyi emä ja vasa. Hirvet oli edellisistä päivistä poiketen rauhallisia ja pysyivät pienellä alueella. Tiukkojen tilanteiden ja hyvän seitsemän tunnin haukun jälkeen kaadettiin vasa.
Remu teki kipeällä jalalla tiukan päivän ja illalla uni maistuikin makoisalta. Seuraava yö vierähti sisätiloissa pehmoisella karvalankamatolla.